Lindö villaägareförening logotype

Lindö villaägareförening

Vi bevakar dina lokala intressen i Lindö/Berga (Norrköping)

Erbjudande om Stadsnät

Publicerat 13/07/2015

2015-07-13 Efter samtal med kommunens ansvariga för fiberutbyggnaden kommer Norrköpings Vatten och Avfall (NoVA) att på allvar påbörja att även ta emot intresseanmälningar via deras hemsidan och skicka ut ett erbjudande om anmälningar i Augusti 2015. Som därmed konkurerar med Telias "Öppen Fiber" erbjudande.

De som anmält sig via vår intresseanmälan och specifikt inte angett att de vill ha Telias "Öppen fiber" kommer få ett email av "Stadsnätet" om att intresseanmälan inkommit (OBS ej bindande). Du som inte anmält intresse hos oss, gör det här http://www.lindovilla.se/fibernat/intresseanmalan

Lindö Villaägareförenings mål är att fastighetsägare ska ha två aktuella aktörer att välja på under September 2015. Samt även att klargöra vad som skiljer de olika alternativen, det gör vi på denna sida http://www.lindovilla.se/fibernat/rekommendation-for-och-nackdelar-fiberalternativ Lindö Villaägareförening värnar för det som är bäst Lindö och förespråkar Stadsnätet, som det bättre alternativet för fiber i Lindö.

UPPDATERING 2015-09-06 OBS NoVA kan som tidigast skicka ut ett erbjudande hösten 2016
UPPFÖLJNING Läs mer här


Lindö Villägareförening behöver nya medlemmar för att driva frågan om fiber samt andra intressefrågor. Enbart 200kr per år. Bli medlem här.

 

 

Aktuellt