Lindö villaägareförening logotype

Lindö villaägareförening

Vi bevakar dina lokala intressen i Lindö/Berga (Norrköping)

Gräsklippning Lindö/Berga 2015

Publicerat 2015-05-10

2015-05-10 Vi är många norrköpingsbor som märkt av att gräsklippningen på våra allmänytor inte hålls efter lika bra som tidigare år. Dessvärre ser det inte ut att bli bättre 2015, redan i helgen har grannar hjälps åt på Pampusvägen för att klippa kommunens mark.

I kontakt med Karin Jonsson - Kommunalråd - Har vi fått följande svar.

"Tyvärr blir det ingen större förändring vad gäller gräsytorna i år. Endast på ett fåtal ställen i staden blir det bättre klippning men inte i Lindö. Vi saknar de pengar vi skulle behöva för att få till en bättre klippning. Hemsidan håller på att uppdateras nu och  kontoret tror sig vara klara med det i början av nästa vecka om allt går som det ska"

Övrig information från Kommun:

"Vi har samma budget för gräsklippningen i år som föregående år. Det vi försöker göra är att prioritera om ytor från höggräs till slaghacksytor med en ökad klippfrekvens för att ytorna ska se mer välvårdade ut samt att ytor ska inbjuda till användning. Arbetet med omläggning av ytor pågår och vi kommer gå ut med information på Kommunens hemsida gällande gräsklippningen så fort vi är klara. Med vänlig hälsning Karin Berglund"

Aktuellt