Lindö villaägareförening logotype

Lindö villaägareförening

Vi bevakar dina lokala intressen i Lindö/Berga (Norrköping)

Stadsnätet tar nu emot anmälningar på fibertillalla.se

Publicerat 2015-08-06

2015-08-06 Kommunen har nu lagt till adresser i Lindö/Berga i sitt system så det går att anmäla intresse för Stadsnätet direkt på deras hemsidan: http://www.fibertillalla.se.

Ni som anmält intresse via intresseanmälan på lindovilla.se läggs automatiskt även in i detta system om ni inte uttryckligen angivet att ni vill ha Telia Öppen Fiber. Intresseanmälan är fortfarande inte bindande. Mellan 6:e och 7:e augusti flyttas alla intresseanmälningar över i Stadsnätets system. När ni blir inlagda får ni ett mail som bekräftar detta. 

Har ni inte ännu inte anmält ert intresse kan ni endera göra det direkt på http://www.fibertillalla.se eller via vår intresseanmälan här på lindovilla.se. Vi skickar löpande över de intresseanmälningar som kommer in till kommunen så de lägger in dem i sitt system.

På Fiber till allas sida kan man även se hur många som anmält intresse för fiber i ditt område. Här är direklänkar till de tre områden som Lindö är indelat i:

Hjälp gärna till att få dina grannar att anmäla intresse.


Lindö Villägareförening behöver nya medlemmar för att driva frågan om fiber samt andra intressefrågor. Enbart 200kr per år. Bli medlem här.

Aktuellt